16/5 - 2022
Simstadion
Även i år har vi fått förfrågan om att nattvandra på simstadion 7-10 juli. I år hade Varbergs Sim önskemål om att vi kunde börja vår nattvandring klockan 21.00, vilket gjort att vi i år valt att länga varje pass till 3 timmar och att då ha tre pass/natt istället för fyra.

Vad innebär det att nattvandra på Simstadion?
• Man går två och två, ingen ska behöva gå ensam. Hund är givetvis ok att ta med.
• Självklart ska det som lämnas efter oss tas med, ex hundbajs, kaffemugg mm
• Tiden man är på plats är 3 timmar, om man inte vill ta fler pass.
• Uppgiften är att se till att ingen obehörig tar sig in på området. OM någon försöker ta sig in på området ber vi vederbörande att lämna. Lyssnar inte personen/personerna har vi ett nummer för att kunna ringa vaktbolaget.
• Man kan alltid träna lite hund om man känner för det, nosework, uppletande, specialsök, endast fantasin sätter gränser
• Ficklampa bör tas med, det är mörkt när vi är där.
• Information om hur vi löser det med nycklar mm lämnas ut till berörda personer när det lämnar sig.

För denna helg får klubben betalt av Varbergs Sim och man vandrar alltid två personer/pass. Länken för dokumentet man anmäler sig i: https://docs.google.com/spreadsheets/d/15DZBCvfFzo83hfYmC4EALUDd1ObEZXV6zs41vcJ2EUg/edit?fbclid=IwAR0NXO3Y1TmWHf0jt4XeOiUyd1GI1J4XNkiocewONqO41IUtHkcnQc7GXoc#gid=0

Har du inte vandrat förr och önskar någon att gå med? Hör i så fall av dig till ordforande@varbergsbk.se så löser vi det!

8/5 - 2022
Fixardag söndagen den 5/6, klockan 10.00

Nu när sommaren närmar sig är det dags för en ny fixardag på klubben. Vid fixardagar finns det en uppgift för alla! Man kan exempelvis städa klubbstugan, rensa köket, putsa fönster, rensa ogräs och plantera i våra utomhuskrukor. Vid denna fixardag planerar vi även att bygga en ny skylt till spegeln. Kom gärna och hjälp till med litet, som stort!

Då vi planerar för grillning vill vi gärna veta ungefär hur många som kommer. Anmäl dig gärna till ordforande@varbergsbk.se

15/11 - 2021
Nytt beslut tagit på medlemsmötet den 9/11. Torsdagsträning blir tisdagsträning igen så från och med nu är det öppen träning på tisdagar. Protokoll finns att läsa här!

Gilla gärna oss på Facebook