Årets rallylydnadsekipage 2020

4 september 2021

Klass: Mästarklass
Domare: Hildur Persdotter Carlsson

Tävlingen är öppen för de ekipage som tävlar i mästarklass. Tävlar för och är medlem någon av SBK Hallands distrikts klubbar.

Regler:
Enligt officiella regler. Är det flera som har lika poäng på första platsen. Blir det en utslagsbana på max 15 skyltar (max 1 hopp). Denna utslagsbana har domaren och den är hemlig.

Anmälan: Sista anmälningsdag är 28 augusti. Anmälan skickas till rallylydnad@falkenbergsbk.se

I anmälan ska detta ingå namn - klubb man tävlar för - hundens registreringsnamn.
Anmälningsavgift 150: - betalas in till Falkenbergs Brukshundklubbs
bg 5603-3327 senast 28/8.

När anmälningstiden gått ut, skickas PM ut till de som anmält sig.
Frågor? Kontakta rallylydnad@falkenbergsbk.se
VÄLKOMNA

Anmälan till Årets Lydnadsekipage kan göras när som helst under året genom att skicka namn på sig och sin hunds registrerade namn till lydnad@varbergsbk.se. För varje ekipage som anmäler sig räknas de tre bästa officiella resultaten. För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK. Resultaten uppdateras under

Under aktuella kurser hittar ni vårens kursstarter i rallylydnad samt kurser för externa instruktörer!

Foto: Malin Johansson

Kontakt:

rally@varbergsbk.se
Sektorn består i år av:
Katarina Antonsson (SK)
Malin Johansson
Inger Bengtsson
Mariella Gustafsson

Foto: Malin Johansson

Årets rallylydnads-
ekipage

Anmälan till ”Årets Rallylydnadsekipage” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se

Resultaten uppdateras under

Poängen räknas genom att tävlingsstartens procentuella resultat multipliceras med aktuell koefficient och omvandlas till hela poäng enligt följande koefficient:
Nybörjarklass:            1
Fortsättningsklass:    1,05