Välkommen till oss!

3. Tove Dahl och Nimh

Träningsdagar i lydnad

Varmt välkomna till träningsdagar i lydnad 3/10 och 30/10!​ ​
Vi håller på 10-14 och du bestämmer själv vad du vill träna på under din tid, eller om vi bestämmer att vi viker lite tid till träningstävling.

Vi delar in oss i grupper beroende på hur många vi blir och man får särskild hundtid och funktionärstid. När man är funktionär är man behjälplig på plan med det den som tränar vill ha hjälp med!

Inga förkunskaper krävs förutom att du tränar lydnad, men tänk på att det inte är en instruktörsledd dag utan alla ansvarar och planerar sina egna pass.

Varmt välkomna!
Anmälan/frågor sker till:
 tova89@hotmail.com
Kostnad: gratis. ​
Öppen även för deltagare från andra klubbar.

Lydnadssektorns syfte är att hålla tävlingar och tillhandahålla träningsmöjligheter för klubbens lydnadsutövare, och vår vison är att få en levande lydnadsverksamhet med kurser och träningsdagar på Varbergs brukshundklubb med en bred bas där alla känner sig välkomna och tycker det är kul att hjälpa till.

Våra närmaste mål under kommande tid är följande; fler utbildade tävlingssekreterare och tävlingsledare, fler som känner att de kan vara ansvariga för att rodda tävlingar, få fler engagerade som funktionärer och uppmärksamma/uppmuntra ekipage.

Lydnadssektorn välkomnar alltid fler medlemmar som är intresserade av lydnad och vill bedriva arbete i sektorn. Kontakta Ida om du känner att du vill vara med och påverka och hjälpa till!

Lydnadssektorn välkomnar också alla intresserade till facebookgruppen Lydnad Varbergs BK

Lydnad som tävlingsgren består av fyra olika klasser, och vill du veta mer om sporten kan du läsa mer inne på SBKs sida: https://www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/lydnadsprov/. På SBKs hemsida finns också alla regler och bedömningsanvisningar. Vi har även regelböcker till försäljning på klubben – hojta, maila eller skriv på facebook om du vill köpa ett exemplar så ordnar vi det.

lydnad@varbergsbk.se
Sektorn består av:
Ida Bergström (sammankallande)
Matilda Karlsson
Josefin Hederström

Foto: Josefin Zaar

Årets lydnadsekipage

Anmälan till Årets Lydnadsekipage kan göras när som helst under året genom att skicka namn på sig och sin hunds registrerade namn till lydnad@varbergsbk.se. För varje ekipage som anmäler sig räknas de tre bästa officiella resultaten. För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK. Resultaten uppdateras under
Startklass:                1
Lydnadsklass 1:       1,05