Foto: Malin Johansson Foto: Malin Johansson

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Kostnader medlemskap:
För att bli medlem i Varbergs BK behöver du antingen ha ett medlemskap i Svenska Brukshundklubben eller Sveriges Hundungdom.

Svenska Brukshundklubben: 400 kr
Sveriges Hundungdom: 300 kr
Varbergs Brukshundklubb: 200 kr

Såhär gör du:
Om du är ny i brukshundklubben, eller vill bli medlem i flera lokalklubbar går du till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här.

Är du mellan 6-25 år kan du istället bli medlem i Sveriges Hundungdom här.

För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du medlemsansvarig och får uppgifter om hur du betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här.
Läs mer om medlemskap och förmåner här.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på