Medlemsmöten 2020

1 mars kl. 17.00
11 maj kl. 19.00

KM blir gemensamt 2020

En arbetsgrupp med representanter från alla grenar kommer att sättas ihop, och ta fram ett förslag på upplägg.
Mer information kommer att publiceras här när det finns något att dela.

Behöver du nyckeltagg till klubbstugan?

Från och med 2020 kostar nyckeltaggarna 100 kr. De kan hämtas ut hos Björn som vanligt, och avgiften swishas till klubbkontot.

Protokoll:

Medlemsmöte 20-03-16
Presentation Protokoll

Årsmöte 19-02-17: Protokoll

Medlemsmöte 19-04-02: Protokoll
Medlemsmöte 19-06-04: Protokoll
Medlemsmöte 19-09-10: Protokoll
Medlemsmöte 19-11-19: Protokoll

För att få tillgång till protokoll från styrelsemöte, kontakta vår ordförande.

Klubbkläder

Vill du ha träningsväst, jacka eller fleecetröja med klubbens tryck och ditt  och din hunds namn på?
Se här vad som finns, och hur du beställer.

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Såhär gör du:

Om du är ny i brukshundklubben, eller vill bli medlem i flera lokalklubbar går du till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här:
För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du medlemsansvarig och får uppgifter om hur du betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.
Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här.
Medlemmar uppdatera er!
Glöm inte att hålla din emailadress uppdaterad på Mina sidor, så att du inte missar information från klubben. Klicka här: Mina Sidor
Observera: det är inte samma system som uppgifterna i SBK Tävling. Det finns ingen förbindelse mellan SBK Tävling och medlemsregistret.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på