Träningstävling rallylydnad

4/10 Träningstävling i Rallylydnad​

Kom och träna Rallylydnad under tävlingslika förhållanden​

Vi träffas nere på appellplan 18.00 för gemensam info.​

Det kommer vara två banor, en fortsättningsbana och en mästarbana. Det går bra att anmäla sig som nybörjarekipage till fortsättningsklass och som avanceradekipage till mästarklass. ​

Anmälan görs i eventet på Facebook:
-skriv ditt namn och hundens namn samt vilken klass, nere i inlägget "Anmäl här" i kommentarsfältet.​

Betalning görs på plats via swish​
Medlem: 75kr/hund o klass​
Ej medlem: 100kr/hund i klass​

Hoppas vi ses den 4/10

Träningsdag rallylydnad

När: 18 september klockan 10.00 – 14.00
Pris: Gratis

Dagen är inte instruktörsledd utan vi hjälps åt med träningen. DU PLANERAR SJÄLV VAD DU SKA TRÄNA och tar sedan hjälp av resterande deltagare med det du vill träna på!

Vid samling kommer ni överens om gruppindelning och startordning för dagen. Observera att ingen har hand om träningen utan vi ses helt enkelt och tränar tillsammans! Ekipagen tränar en åt gången och resterande i ens grupp står till förfogande med hjälp. Din hund bör därför kunna pausa i bilen, bur eller uppbunden på plan medan dina gruppkamrater tränar.

Vi bryter för en kortare paus då egen fika/egen lunch passar bra!

Anmälan sker genom att klicka i att du kommer i evenemanget på Facebook samt skriver en kommentar i inlägget nedan med ditt och din hunds namn. Har du inte Facebook kan du maila sektorn: rally@varbergsbk.se

Alla är välkomna oavsett nivå/klass.

Distriksmästerskap i rallylydnad 2022

OBS! Ändrat datum till 22 oktober, ny bild kommer.

Foto: Malin Johansson

Årets rallyhund 2021

Stort grattis till:
1. Elinore och Malva
2. Josefin och Pax
3. Tove och Kai

Under aktuella kurser hittar ni vårens kursstarter i rallylydnad samt kurser för externa instruktörer!

Sektorn består i år av:
Katarina Antonsson (SK)
Inger Bengtsson
Mariella Gustafsson
Karin Sassersson

Foto: Malin Johansson

Årets rallyhund

Anmälan till ”Årets Rallyhund” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se
För varje ekipage som anmäler sig räknas de tre bästa officiella resultaten. För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK.

Resultaten uppdateras under

Poängen räknas genom att tävlingsstartens procentuella resultat multipliceras med aktuell koefficient och omvandlas till hela poäng enligt följande koefficient:
Nybörjarklass:            1
Fortsättningsklass:    1,05
Avanceradklass:         1,10
Mästarklass:                1,15

Årets rallyraket

För att uppmärksamma nya rallyekipage som tävlar för Varbergs BK har vi infört priset ’Årets Rallyraket’.

Priset tilldelas det ekipage som erhåller högst poäng (de tre bästa resultaten) efter att ha tävlat i nybörjarklass under året.

För att uppmuntra att man fortsätter upp i klasserna och satsar på Årets Rallyhund kan priset endast vinnas en gång/ekipage.

Anmälan till ’Årets Rallyraket’ kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se

För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK.

Resultaten uppdateras under årets gång genom hämtning från SBK tävling. Priset kommer delas ut vid årsmötet under nästkommande år. Vinnaren får ett minnespris i form av rosett.