Träningstävling rallylydnad

21/6 Träningstävling i Rallylydnad

Kom och träna Rallylydnad under tävlingslika förhållanden​

Vi träffas nere på appellplan 18.00 för gemensam info.​

Det kommer vara två banor, en nybörjarbana och en avancerad bana. Det går bra att anmäla sig som fortsättningsekipage till nybörjarklass och som mästarekipage till avancerad klass. ​Träningstävlingen är med bedömning och du får ditt protokoll efteråt!

Anmälan görs i eventet​ på Facebook, har du inte Facebook kan du kontakta rallysektorn.
-skriv ditt namn och hundens namn samt vilken klass, nere i kommentarsfältet.​

Betalning görs på plats via swish​
Medlem: 75kr/hund o klass​
Ej medlem: 100kr/hund i klass​

Hoppas vi ses den 21/6

Välkommen till en träningsdag i Rallylydnad!

När: 12 juni klockan 10.00 – 14.00
Kom och träna rallylydnad på Varbergs Bk.

Dagen är inte instruktörsledd utan vi hjälps åt med träningen. DU PLANERAR SJÄLV VAD DU SKA TRÄNA och tar sedan hjälp av resterande deltagare med det du vill träna på!

Vid samling kommer ni överens om gruppindelning och startordning för dagen. Observera att ingen har hand om träningen utan vi ses helt enkelt och tränar tillsammans! Ekipagen tränar en åt gången och resterande i ens grupp står till förfogande med hjälp. Din hund bör därför kunna pausa i bilen, bur eller uppbunden på plan medan dina gruppkamrater tränar.

Vi bryter för en kortare paus då egen fika/egen lunch passar bra!

Anmälan sker genom att klicka i att du kommer i evenemanget på Facebook samt skriver en kommentar i inlägget nedan med ditt och din hunds namn.

Alla är välkomna oavsett nivå/klass.

Foto: Malin Johansson

Årets rallyhund 2021

Stort grattis till:
1. Elinore och Malva
2. Josefin och Pax
3. Tove och Kai

Under aktuella kurser hittar ni vårens kursstarter i rallylydnad samt kurser för externa instruktörer!

Sektorn består i år av:
Katarina Antonsson (SK)
Inger Bengtsson
Mariella Gustafsson
Karin Sassersson

Foto: Malin Johansson

Årets rallyhund

Anmälan till ”Årets Rallyhund” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se
För varje ekipage som anmäler sig räknas de tre bästa officiella resultaten. För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK.

Resultaten uppdateras under

Poängen räknas genom att tävlingsstartens procentuella resultat multipliceras med aktuell koefficient och omvandlas till hela poäng enligt följande koefficient:
Nybörjarklass:            1
Fortsättningsklass:    1,05