Hallandskampen 2022

Träningstävling brukslydnad 6/9

Kom och träningstävla i brukslydnaden samt budföring. Ta chansen att köra igenom lydnadsprogrammet innan höstens tävlingar!

Vi börjar med budföring och plats med skott.

Eftersom träningstävlingen är en kväll kommer antal startande begränsas. Vid många anmälningar kommer startande lottas i respektive klass. Vi meddelar senast en vecka innan!

När: 6/9 klockan 17.30
Pris: 50kr för medlemmar i Varberg BK, 100kr för andra SBK-medlemmar

Anmäl till: malinvarbergsbk@gmail.com
Skriv ditt namn, din hunds namn, vilken klass och om du vill göra budföring och platsen i mailet.

Året bruks/IPO-R-hund!

Anmälan till Årets Bruks/IPO-R-ekipage kan göras när som helst under året genom att skicka namn på sig och sin hunds registrerade namn till bruks@varbergsbk.se.

För varje ekipage som anmäler sig räknas de två bästa officiella resultaten.
För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK.

Resultaten uppdateras under årets gång genom hämtning från SBK tävling. Priserna kommer delas ut vid årsmötet under nästkommande år. Vinnaren får ett minnespris (rosett) och andra- och tredjepristagaren får mindre minnespriser (rosetter).

Apell + V  Kof 1
Lägre kof 1,25
Högre + A kof 1,30
Elit + B kof 1,35

Brukssektorn
ansvarar för bruksgrenarna

Svenska bruksgrenarna
IPO-R
IGP
Mondioring

Läs mer om "din" gren i menyn till vänster.

Birgitta och Cola tränar kryp. Foto: Malin Johansson