Banträning klass 1 - Lördag 18/3

Hej & Välkomna på årets första banträning Lördagen den 18/3 på Varbergs brukshundklubb!

Vi alla träffas 11.30 vid agilityplanen för att tillsammans hjälpas åt att ta fram de hinderna som vi tog in över vintern. 
Och sedan hjälps vi åt att bygga en klass 1 bana.

Träningsupplägget blir sedan att vi startar en och en och hjälps åt om man vill ha tävlingsliknande störningar eller ingen störning alls. Och alla gör som dem själv vill göra när det är deras tur att köra banan. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill träffa andra som tränar/tävlar agility aktivt inom klubben eller bara träna på en färdigbyggd bana med din hund. Oavsett anledning så kommer det bli en grym dag ihop! Vi från agilitysektorn finns också på plats under dagen!

Din hund måste kunna vara lös bland andra hundar! Såklart är det ett perfekt tillfälle att komma och träna på det om din hund inte kan vara lösa bland andra hundar, med koppel eller långlina då såklart.

Var: Varbergs brukshundklubb
Tid: 11.30
Varmt välkomna! Hoppas vi ses!! 
/Agilitysektorn

https://www.facebook.com/events/920155175979322

Blåbärstävling

Årets agilityhund 2022

Stort grattis till:
1. Martina och Rolle
2. Lena och Vittra
3. Lena och Semillon

Årets agilityhund!

Anmälan till ”Årets agiltyhund” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till agilitysektorn.

För varje ekipage som anmäler sig räknas de 5 bästa officiella resultaten. För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK.

Resultaten uppdateras under årets gång genom hämtning från Agilitydata.se. Priserna kommer delas ut vid årsmötet under nästkommande år. Vinnaren får ett minnespris (rosett) och andra- och tredjepristagaren får mindre minnespriser (rosetter).

Poängen räknas ut genom tabellen på bilden nedan. 

Skulle två eller fler hundar hamna på samma slutpoäng summeras det individuella antalet fel för de 5 samtliga resultaten och den hunden med lägst antal fel segrar. Skulle hundarna hamna på samma antal fel placeras de på delad pallplats. 

Foto: Martin Rimby
Foto: Martin Rimby

Sektorn består av:
Moa Börjesson (sammankallande)
Matilda Ryberg
Matilda Olegård
Nicolina Andersson