Bli medlem

Foto: Malin Johansson Foto: Malin Johansson

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Kostnader medlemskap:
För att bli medlem i Varbergs BK behöver du antingen ha ett medlemskap i Svenska Brukshundklubben eller Sveriges Hundungdom.

Svenska Brukshundklubben: 400 kr
Sveriges Hundungdom: 300 kr
Varbergs Brukshundklubb: 200 kr

Såhär gör du:
Om du är ny i brukshundklubben, eller vill bli medlem i flera lokalklubbar går du till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här.

Är du mellan 6-25 år kan du istället bli medlem i Sveriges Hundungdom här.

För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du kassören på kassor@varbergsbk.se med uppgift om personnummer, adress och mailadress för den som vill bli medlem samt medlemsnumret för familjemedlemmen som redan är medlem. Samtidigt betalar du in 200 kr till BG 836-0448. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här.
Läs mer om medlemskap och förmåner här.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

  • 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på