Vill du träna privat med egen instruktör?

Varmt välkommen att boka privat träning med våra tränare! Du kan boka privat träning inom följande område:  

  • Tävlingslydnad 
  • Rallylydnad 
  • Allmänlydnad 
  • Problemlösning  

Pris: 350kr/h 
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till hus@varbergsbk.se.
I mailet anger du inom vilket område du vill boka träning. Du anger också hundens namn, ålder och ras samt eventuellt önskemål om tränare (annars matchar HUS ihop dig med den vi tror passar bäst). Du ser vilka som erbjuder privat träning i listan till höger. HUS tar sedan kontakt med respektive tränare för att kolla om de har möjlighet. Om tränaren har möjlighet så tar den vidare kontakt och bokar tid direkt med dig som önskat privat träning.  
 

Tränare och instruktörer du kan boka privat träning med:  
Anna Wernersson – tävlingslydnad 
Min huvudgren är tävlingslydnad som jag själv tränar och tävlar med mina två hundar, en lagotto och en golden, i klass 3. Jag är även utbildad tävlingsledare och domare. Förutom lydnaden så har jag också tränat och tävlat i andra grenar så som rallylydnad, bruksspår och jaktapportering. I träningen vill jag skapa hög arbetsglädje och en känsla av kompetens hos både förare och hund. Det roligaste med att hålla kurs är att få hjälpa ekipage att bli starkare tillsammans och att hitta nycklar som gör träningen ännu roligare och mer utvecklande 
Karin Sassersson – rallylydnad och tävlingslydnad 
Jag har under många år tävlat i lydnad med mina hundar. Men när min border collie Zico blev dålig i bogarna började jag träna rallylydnad istället. Han är nu pensionär och familjens Shetland sheepdog Jax får tävla istället. Jag utbildade mig till allmänlydnadsinstruktör 2003 och har mest valpkurser men även lydnadskurser. Jag tycker det är oerhört spännande att klura på hur jag som förare ska få min hund att tycka det är roligt att träna tillsammans med mig och hitta sätt som gör att hunden förstår vad jag vill. 
Tove Dahl – allmänlydnad och tävlingslydnad 
Tränar och tävlar aktivt tävlingslydnad, rallylydnad och Nose Work med mina hundar. Min border collie Kian är uppflyttad till lydnadens och rallylydnadens högsta klass. Förutom att hålla tävlingslydnadskurser är jag utbildad instruktör i klickerträning, aktivering och Nose Work samt diplomerad resurshundsförare. Min egen hundträning bygger på samarbete och glädje mellan hund och förare, jag gillar att hitta kreativa lösningar och att tänka lite utanför boxen.  
Lotta Thorén – allmänlydnad, rallylydnad, freestyle/htm  
Lotta tävlar aktivt inom tävlingslydnad, rallylydnad, spår i brukset och i freestyle och heelwork to music (HtM) med sina hundar. Engla, papillion, har bland annat tävlat # SM i freestyle och heelwork. Helge, min korthårscollie, tävlar inom 5 olika hundsporter och i den högsta klassen i 3 olika grenar. Vi har tävlat på SM i heelwork to music. Vi tränar också en del Nose Work och spår så hundarna verkligen får jobba med sina fantastiska nosar. SBK-instruktör i Allmänlydnad, Rallylydnad, Specialsök, Nose Work (SNWK) och Freestyle och Heelwork to Music (SHFK). 
Peter Simlund – allmän- och vardagslydnad samt viss problemlösning 
Kort presentation kommer.