Vårens aktiviteter

28/3 kl.10-14 Träningsdag Rallylydnad
Välkommen till en träningsdag i Rallylydnad!
Kom och träna rallylydnad tillsammans med likasinnade på Varbergs BK.
Beroende på hur många vi blir kommer vi dela in oss i grupper på 6 personer i varje grupp.
Detta är ingen instruktörsledd träning utan alla hjälper alla. Ekipagen tränar en och en och resterande i ens grupp står till förfogande med hjälp.
Din hund bör därför kunna pausa i bilen, bur eller uppbunden på plan medan dina gruppkamrater tränar.
Anmälan görs i evenemanget på klubbens officiella facebooksida à skriv nere i kommentars/diskussionsfältet: ditt namn & hundens namn.
Eller via mail till rally@varbergsbk.se ange: ditt namn & hundens namn
Dagen är helt gratis bortsett från att du tar med egen lunch!
Alla är välkomna oavsett nivå/klass.

16/4 Träningstävling Rallylydnad - INSTÄLLT
Kom och träna Rallylydnad under tävlingslika förhållanden!
OBSERVERA! Det kommer inte att ske skotträning på klubben den kvällen.

• SAMLING nere på plan, vid den röda stugan, KLOCKAN.18.00 Genomgång av startlistor samt om någon vill ha hjälp med något speciellt eller någon specifik störning.
  • ANMÄLAN görs i evenemanget på klubbens officiella facebooksida à skriv nere i kommentars/diskussionsfältet: ditt namn, hundens namn samt vilken klass. Eller via mail till rally@varbergsbk.se ange: ditt namn, hundens namn samt vilken klass.

Anmälan senast den 15/4.
Betalning görs på plats antingen via swish eller kontant (jämna pengar).
Medlem i SBK: 30kr/hund o klass.
Ej medlem: 50kr/hund i klass.
Det finns ej någon "riktigt" domare på plats utan vi turas om att stå två personer på banan som störning, önskar man ej detta så säg till.

Torsdag 14/5 kl. 19.00
Rallymöte

Bland annat på mötesagendan:

• utvärdering av rallytävlingen som arrangerades 9/5.
  • träningsdag för extern instruktör
  • träningstävlingar

KM den 26 oktober 2019

Varbergs BKs Klubbmästare 2019 Rallylydnad
Elinore Björkbacke med RLD N Upon My Soul Carcassonne Tolugo 'Malva'

GRATTIS till en mycket snygg runda i fortsättningsklassen som resulterade i 93poäng!

Tack till sponsor: Lunadesign

Tack alla som deltog och hjälpte till att genomföra årets KM!
(Klicka på bilden för att se den i större format)

Kontakt:

rally@varbergsbk.se
Mariella Gustafsson, SK
Katarina Antonsson
Heléne Wallfors
Inger Bengtsson
Malin Johansson

Årets rallylydnads-
ekipage

Anmälan till ”Årets Rallylydnadsekipage” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se
Ert resultat grundar sig på de tre bästa officiella resultaten under innevarande tävlingsår.
Resultaten uppdateras under årets gång genom hämtning från SBK tävling.
För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK under året.
Priserna kommer delas ut vid årsmötet under nästkommande år.
Årets Rallylydnadsekipage får ett minnespris (rosett) och även andra och tredje plats kommer att uppmärksammas.

Poängen räknas genom att tävlingsstartens procentuella resultat multipliceras med aktuell koefficient och omvandlas till hela poäng enligt följande koefficient:
Nybörjarklass:            1
Fortsättningsklass:    1,05