KM den 26 oktober

Varbergs BKs Klubbmästare 2019 Rallylydnad
Elinore Björkbacke med RLD N Upon My Soul Carcassonne Tolugo 'Malva'

GRATTIS till en mycket snygg runda i fortsättningsklassen som resulterade i 93poäng!

Tack till sponsor: Lunadesign

Tack alla som deltog och hjälpte till att genomföra årets KM!
(Klicka på bilden för att se den i större format)

Bilder från majtävlingen

Tack Martina Ehnar för bilderna från tävlingen!

Kontakt:

Årets rallylydnads-
ekipage

Anmälan till ”Årets Rallylydnadsekipage” kan göras när som helst under året, dock senast 31/12.

Skicka in din anmälan med namn och hundens registrerade namn till rally@varbergsbk.se
Ert resultat grundar sig på de tre bästa officiella resultaten under innevarande tävlingsår.
Resultaten uppdateras under årets gång genom hämtning från SBK tävling.
För deltagande krävs att ekipaget tävlat för Varbergs BK under året.
Priserna kommer delas ut vid årsmötet under nästkommande år.
Årets Rallylydnadsekipage får ett minnespris (rosett) och även andra och tredje plats kommer att uppmärksammas.

Poängen räknas genom att tävlingsstartens procentuella resultat multipliceras med aktuell koefficient och omvandlas till hela poäng enligt följande koefficient:
Nybörjarklass:            1
Fortsättningsklass:    1,05
Avanceradklass:         1,10
Mästarklass:                1,15

Grattis!

”Rolle”, Rippåsens Läkerol (14 månader) tog i måndagskväll titeln RLD F

Den 25 augusti blev ”Zodiac” Sunny Delights Zodiac, SE RallyCh Rallylydnadschampion med matte Katarina Antonsson.

Den 17 maj blev ”Rolle”, Rippåsens Läkerol, 10 månader och dagen efter debuterade han på rallylydnadsbanan på Billinge BK i ösregn. På bana B fick han 94 p och placerade sig som 1a. På bana A fick han 94 p och placerade sig som 3a.
Klubb: Varbergs BK
Hundförare och ägare: Martina Ehnar