Medlemsmöten 2019

Protokoll:
Årsmöte 19-02-17: Protokoll

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Såhär gör du:

Gå till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här:

Helbetalande medlem 585 kr.

• Familjemedlem (folkbokförd på samma adress som en helbetalande medlem) 185 kr
  • Delbetalande medlem, om du redan är ordinarie medlem i en annan brukshundklubb kan du betala in 185 kr, den lokala avgiften, och därmed också bli medlem i Varbergs Brukshundklubb.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på