Medlemsmöten 2019

Medlemsmöte 19-04-02: Protokoll
Medlemsmöte 19-06-04: Protokoll

Klubbkläder

Vill du ha träningsväst, jacka eller fleecetröja med klubbens tryck och ditt  och din hunds namn på?
Se här vad som finns, och hur du beställer.

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Såhär gör du:

Om du är ny i brukshundklubben går du till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här:

Om du vill bli delmedlem eller familjemedlem  i en lokalklubb skickar du ett mail till kassor@varbergsbk.se med namn, adress, personnummer samt vem som är helmedlem eller vilken annan klubb du är helbetalande medlem i.

Helbetalande medlem 600 kr.

• Familjemedlem (folkbokförd på samma adress som en helbetalande medlem) 185 kr
  • Delbetalande medlem, om du redan är ordinarie medlem i en annan brukshundklubb kan du betala in 185 kr, den lokala avgiften, och därmed också bli medlem i Varbergs Brukshundklubb.

Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här.
Medlemmar uppdatera er
Glöm inte att hålla din emailadress uppdaterad på Mina sidor, så att du inte missar information från klubben. Klicka här: Mina Sidor
Observera: det är inte samma system som uppgifterna i SBK Tävling. Det finns ingen förbindelse mellan SBK Tävling och medlemsregistret.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på