Vi vaktar Simstadion
sista helgen i juni!

Sedan många år tillbaks har Varbergs BK fått uppdraget att vakta Simstadion på nätterna när simklubben har sina stora sommartävlingar.

Uppdraget innebär att vi bemannar Simstadion mellan kl. 22.00 och 06.00 från torsdag kväll den 27 juni till söndag morgon den 30 juni.

Vi går två personer tillsammans med hund i tvåtimmarspass, och ser till att ingen obehörig tar sig in på området. Vi har inga behörigheter att agera som väktare, utan ber snällt och vänligt personer som dyker upp att avlägsna sig.
Om en otrevlig situation uppstår finns det telefonnummer både till väktare och simklubben att ringa.

Det finns gott om ytor att passa på att träna på, både sök och lydnad - eller varför inte nosework i annorlunda miljö?

Klubben får en bra ersättning, som är välbehövlig i vår egen verksamhet! Och vi vinner mycket goodwill på att ställa upp för andra föreningar.

För att anmäla dig till ett pass följer du denna länken och fyller i namn och telefonnummer:

Medlemsmöten 2019

Årsmöte:

• 17 februari kl. 16.00

Medlemsmöten:

• 2 april kl. 19.00
  • 4 juni kl. 19.00
  • 10 september kl. 19.00
  • 19 november kl. 19.00

Styrelsemöten:

• 20 mars kl. 19.00
  • 21 maj kl. 19.00
  • 29 augusti kl. 19.00
  • 5 november kl. 19.00
Årsmöte 2020:
  • 16 februari kl. 16.00

Protokoll:
Årsmöte 19-02-17: Protokoll

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Såhär gör du:

Om du är ny i brukshundklubben går du till Svenska Brukshundklubbens medlemsanmälan här:

Om du vill bli delmedlem eller familjemedlem  i en lokalklubb skickar du ett mail till kassor@varbergsbk.se med namn, adress, personnummer samt vem som är helmedlem eller vilken annan klubb du är helbetalande medlem i.

Helbetalande medlem 600 kr.

• Familjemedlem (folkbokförd på samma adress som en helbetalande medlem) 185 kr
  • Delbetalande medlem, om du redan är ordinarie medlem i en annan brukshundklubb kan du betala in 185 kr, den lokala avgiften, och därmed också bli medlem i Varbergs Brukshundklubb.

Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här.
Medlemmar uppdatera er
Glöm inte att hålla din emailadress uppdaterad på Mina sidor, så att du inte missar information från klubben. Klicka här: Mina Sidor
Observera: det är inte samma system som uppgifterna i SBK Tävling. Det finns ingen förbindelse mellan SBK Tävling och medlemsregistret.

Dina förmåner som medlem

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du ett antal förmåner, bla:

• 6 nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • Vi samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Vår årspartner Orion Pharma Animal Health ger medlemmar fördelaktiga erbjudanden.
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Genom att vara medlem i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på