Gå kurs på VBK

När du går kurs på brukshundklubben har du välutbildade instruktörer med lång erfarenhet som lotsar dig i arbetetet med din hund från valp till vuxen hund. I våra kurser ingår teorilektioner med ämnen som skötsel och utfodring, enklare hundsjukvård, beteendelära och allmän hundhållning.
Alla hundar, mattar och hussar är välkomna!

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i klubben. Se här hur du gör för att bli medlem.

Aktuella kurser hittar du här.

Kontakt:

Instruktörer

MadeleneStolthElmertoft

Malin Johansson

Tränar och tävlar lydnad, freestyle, rallylydnad och lite nosework med min berger des pyreneés Lycce. Brinner extra för rallylydnaden och har gått två rallylydnadsinstruktörsutbildningar. Även utbildad hund och freestyleinstruktör. Tycker det är roligt med lek och belöningsutveckling vilket jag även har med i alla mina kurser.

Tove Dahl

Tränar och tävlar lydnad, rallylydnad och Nose Work med mina hundar av rasen gordon setter och border collie. Är auktoriserad Nose Work instruktör för SNWK, en rolig träningsform som passar ALLA hundar och förare! Även instruktör i klickerträning, aktivering samt diplomerad resurshundsförare.

Inger
Bengtsson

Instruktör Allmänlydnad

Karin Sassersson