Gå kurs på VBK

När du går kurs på brukshundklubben har du välutbildade instruktörer med lång erfarenhet som lotsar dig i arbetetet med din hund från valp till vuxen hund. I våra kurser ingår teorilektioner med ämnen som skötsel och utfodring, enklare hundsjukvård, beteendelära och allmän hundhållning.
Alla hundar, mattar och hussar är välkomna!

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i klubben. Se här hur du gör för att bli medlem.

Aktuella kurser hittar du här och du anmäler dig här.

Kontakt:

Instruktörer

Tove Dahl
Instruktör i tävlingslydnad
Tränar och tävlar aktivt tävlingslydnad, rallylydnad och Nose Work med mina hundar. Min border collie Kian är uppflyttad till lydnadens och rallylydnadens högsta klass. Förutom att hålla tävlingslydnadskurser är jag utbildad instruktör i klickerträning, aktivering och Nose Work samt diplomerad resurshundsförare. Min egen hundträning bygger på samarbete och glädje mellan hund och förare, jag gillar att hitta kreativa lösningar och att tänka lite utanför boxen.

Lotta Thorén

SBK-instruktör i Allmänlydnad, Rallylydnad, Specialsök, certifierad instruktör i Nosework samt i Freestyle och i Heelwork to Music.

Inger
Bengtsson

Instruktör Allmänlydnad

Karin Sassersson