Grattis!

Många av klubbens ekipage har blivit uppflyttade under årets tävlingar! Grattis till alla, och vi ser fram emot 2020!

Foto: Nathalie Rubin

Träning i Varberg

Klubben har en komplett lydnads- och miljöbana, som är anpassad efter de nya reglerna. Om du vill komma och träna hos oss, är du välkommen!

Om du vill ha träningskompisar, hänvisar vi till Facebookgruppen IPO-R Sweden. Om du meddelar där att du tänker åka till Varberg och vill träna, är det säkert någon som nappar och möter upp.

Fastställda regler från 2019

Hur du anmäler dig till IPO-R och IRO-prov

För att anmäla dig till nationella prov använder du nedanstående blankett. För tävling i Varberg mailar du den till ipor@varbergsbk.se och betalar in 300 kr till BG 836-0448.

Blankett för anmälan till IRO-prov (internationella): Fyll i och följ arrangörens hänvisning till mailadress och betalning.

Tävlingskalender

23-24/3 Varberg Spår/Ytsök/Ruin V
Inbjudan och anvisning för anmälan: Klicka här

27-28/4 Varberg