Grattis!

Många av klubbens ekipage har blivit uppflyttade under årets tävlingar! Grattis till alla, och vi ser fram emot 2020!

Foto: Nathalie Rubin

Träning i Varberg

Klubben har en komplett lydnads- och miljöbana, som är anpassad efter de nya reglerna. Om du vill komma och träna hos oss, är du välkommen!

Om du vill ha träningskompisar, hänvisar vi till Facebookgruppen IPO-R Sweden. Om du meddelar där att du tänker åka till Varberg och vill träna, är det säkert någon som nappar och möter upp.

Fastställda regler från och med 2019

Hur du anmäler dig till IPO-R och IRO-prov

För att anmäla dig till nationella prov använder du nedanstående blankett. För tävling i Varberg mailar du den till ipor@varbergsbk.se och betalar in 300 kr till BG 836-0448.

Blankett för anmälan till IRO-prov (internationella): Fyll i och följ arrangörens hänvisning till mailadress och betalning.

Tävlingskalender 2020

21 mars Varbergs BK